O NATULIQUE SRBIJA

Mogli bismo slobodno reći da svaka vredna priča , u čijoj lepoti uživamo sada , ima svoje korene u prošlosti. Kakva god ta prošlost bila u nekom smeru nas je vodila. Ta istraživanja dovela su nas do saradnje sa danskim brendom Natulique, trenutno jedinom na svetu organskim, sertifikovanim kozmetikom za kosu. Biodinamička proizvodnja sastojaka koji ulaze u sastav preparata, bez parabena,  amonijaka,  sulfata, apsolutna je inovacija kako u polju svog delovanja tako i šire.

NATULIQUE predstavlja porodični biznis sa istorijom i strašću za etičkim proizvodima namenjenim za profesionalnu upotrebu.

Šta je dobro kod prelepe kose ako je cena te lepote rizik za zdravlje. U Natulique radimo sa najbezbednijim sastojcima , vrhunskim tehnolozima i vizionarima u domenu kozmetike za kosu i šire. Proizvodi su sertifikovani od strane ECOCERT (EU) i USDA (SAD). Veliki posao prirodno zahteva odlične proizvode, što je tačno osnovna delatnost Natulique. U te proizvode spadaju, organske farbe za kosu, prirodni organski šamponi, regeneratori, tretmani, kao i prirodni preparati za stajling. Sa preko dvadest godina iskustva, znamo šta je potrebno da bi veliki frizerski stilisti stvorili savršenu boju za kosu za svakog klijenta ponaosob , i prirodnim preparatima za stajling i negu kose dali maksimum u domenu svog posla. A sve to u skladu sa najvišim standardima, inovacijama i izazovima savremenog doba, koji ujedno podrazumeva ekološko osvešćivanje svih nas i buducnosti naše dece.

O NATULIQUE SRBIJA
Top